Nog even thuis!!
Door: Lianne
Blijf op de hoogte en volg Lianne
18 Februari 2009 | Nederland, Amsterdam
het feestje van afgelopen weekend was super, ik ben erg verwend. Dank jullie wel!!! ;)
Veel van jullie zijn benieuwd naar mijn reisroute en kunnen maar niet onthouden met wie ik nu waar ben?!! Het ziet er als volgt ongeveer uit:
- maart: inda / nepal (met Peter)
- april: nepal / tibet (met Dave)
- mei en juni: laos / cambodja / vietnam (alleen)
- juli: macau / hongkong / china (met mam)
Het is nog 10 nachtjes slapen, nog 5 daagjes carnaval, nog 2 daagjes werken; voordat ik vertrek!!!!!!
Ik denk dat we zaterdag 28 febr. rond half 10 thuis wegrijden.
Het volgende bericht zal ik sturen vanuit India!!! JIPPIE!!!
Kus Lianne
25 Februari 2009 - 15:39
Sanne:
Hey Lianne,
Een super goede reis gewenst vanuit het zonnige Korsou!!!! Geniet ervan daarzo.
Groetjes Sanne -
Groetjes x Sam -
28 Februari 2009 - 07:22
Anneke:
Hey meisje,
Je bent net pas weg, maar toch vast een berichtje. Ik hoop dat je een goede vlucht hebt gehad en een beetje hebt kunnen slapen in het vliegtuig. Ik mis je nu al!! Geniet van de reis!
Dikke kus -
28 Februari 2009 - 08:36
Shandy:
Heeeeeeeey nichtje,
Heb je ook vanmorgen een smsje gestuurd, maar weet niet of je die ontvangen hebt. Daarom ook nog gauw hier even een krabbel. Weet niet waarneer je dit leest, maar wil je een hele goede reis wensen en geniet ervan. En lees hier graag al je spannende verhalen. En wilde gisteravond nog even langskomen, maar helaas voelde ik me toen erg beroerd. En doe voorzichtig meid.
Veel liefs van Shandy, Theo en Jessin xxxx.
28 Februari 2009 - 12:59
Dave Bens:
Heey lieverd,
Tegen de tijd dat je dit berichtje leest ben je heel heel heeeeeeeeel ver weg van mij. Ik hoop dat je vluchten en verdere reis goed zijn verlopen, en ik mis je nu al ontzettend. Maar niet getreurd, over 5 weekjes zijn we weer lekker samen. Luv U!!!!!!!
Dikke kus van je vriendje. -
28 Februari 2009 - 20:46
Ilse En Patrick:
Hey meis,
Vanmorgen heb je nog even met mijn mama gebeld, graag had ik je ook nog ff een hele goeie vlucht,een fijne reis etc.etc willen wensen maar ze had hem al opgehangen.
Daarom dit berichtje, maar nu is de brandende vraag natuurlijk, HOE IS HET DAAR!
Groetjes van ons -
01 Maart 2009 - 10:52
De Slootjes:
Hey lianneke,
Je bent nog niet zo heel lang weg nu maar we willen toch even weten hoe het met je is gegaan tijdens je vluchten. We hopen dat je een goede vlucht hebt gehad.
Geniet er maar van meid je hebt er zo lang naar toe geleefd en we willen alleen nog effe zeggen dat we aan je denken.
Dikke kus van papa carlo, patricia, ferry, rick en janay.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx -
01 Maart 2009 - 22:24
Maico:
Hey Li :D
Hoorde dat je goed geland was na een enigszins turbulente reis :P
Geniet ervan en tot hoors! -
03 Maart 2009 - 05:27
Koen En Nienke:
He Lianne,
We hebben je niet uit kunnen zwaaien maar bij deze wensen we je een hele fijne reis. Zorg maar voor veel mooie verhalen.
x Koen en Nienke -
03 Maart 2009 - 10:42
Tante Mien:
hallo lieve schat
het weer is hier maar nat
we hopen dat je het fijn hebt
vele kusjes van ome rien en tante mien -
03 Maart 2009 - 10:47
Rick Laurenssen:
ik hoop dat je goed gelant bent.
ik denk heel veel aan jou
xxx Rick -
03 Maart 2009 - 10:50
Liza Laurenssen:
Lieve Lianne
Heb je lang in het vliegtuig moeten zitten?
Knuffeltjes en kusjes
Je petekindje Liza -
03 Maart 2009 - 13:08
Tante Mieke:
Hoi Lianne,
Ben je nu in India?
Hoe was de reis? Ik ben reuze benieuwd naar de verhalen en foto's die gaan komen.
Tante Mieke -
03 Maart 2009 - 19:44
Marietje-harrie:
hoi lianne
een hele fijne reis gewenst.we missen je nu al.geniet er maar lekker van.gr harrie en marietje